Dit zijn de 5 voordelen van online yoga 

Dit lees je allemaal in deze blog!

Heb jij het al gezien? Je kan vanaf volgende week ook online yogalessen volgen bij De Online Yogajuf. Ik vind het een ontzettend fijne stap om wéér online les te gaan geven. Daar waar het ooit allemaal is begonnen. Zelf geloof ik namelijk écht in de kracht van online yogalessen. En ik laat jou hier graag kennis mee maken. Dit zijn de voordelen van online yoga… 

Allereerst vind ik online yoga een hele fijne manier om mijn eigen yogaflow te doen. Het is prettig om iemand te volgen die allereerst Nederlands praat. Het internet staat vol met gratis yogafilmpjes. Maar volle lessen van een uur? Dat is toch wel anders. Juist daarom is het fijn om online lessen te volgen mij een yogajuf die je kent. Ik ben altijd in de buurt om jouw yogavragen te beantwoorden. Maar er zijn nog meer voordelen! Let’s check it out. 

Wil jij direct meer weten over de online yogalessen van De Online Yogajuf? Lees dan hier verder!

Voordeel nummer 1: altijd en overal yogalessen volgen 

Begrijp me niet verkeerd: lessen volgen bij een fysieke yogaschool is ontzettend fijn. Toch kan het juist ook een hele prettige aanvulling zijn om te beginnen met online yogalessen. Deze lessen zijn laagdrempelig en je kunt ze altijd en overal volgen. Je hoeft er niet de deur voor uit en wil je de les nog een keer doen? Dan druk je gewoon op repeat. Dat vind ik zelf zo prettig aan online yogalessen. Echt een aanvulling voor je yogaflow! 

Voordeel nummer 2: online én met persoonlijke aandacht 

Wie denkt dat online yoga afstandelijk is, heeft het mis. Ja, de online yogalessen volgen van een Amerikaanse yogadocent die aan de overkant van de grote plas zit. Dat is wat afstandelijk. En toch zijn we allemaal zo begonnen met yoga. Ik wil je graag laten zien en ervaren dat online yoga juist een hele prettige manier is van yogalessen volgen. Daarnaast ben ik niets liever dan jouw online yogadocent. Je kan mij dus altijd berichten over wat je hebt ervaren en wat je hebt opgemerkt tijdens de yogales. In jezelf of in de wereld daar omheen. En loop je ergens tegenaan? Ook dan denk ik graag met je mee.

Voordeel nummer 3: meer dan alleen online yoga

Yoga is een soort verzamelnaam voor ontzettend veel. Mediteren, visualiseren, intuïtieve opdrachten en ademhalingsoefeningen. Een yogaflow volgen is juist een mooie manier om me-time in te plannen. Om ervoor te zorgen dat je kan opladen en jezelf kan voorzien van nieuwe en inspirerende energie. Juist daarom vind ik online yoga zo’n mooie manier. Je kan het niet alleen op je eigen tijd volgen. Maar het zorgt er ook voor dat je in een veilige en vertrouwde omgeving de rust en de ruimte kunt op zoeken om jezelf te tijd te geven om uit te rusten. 

Voordeel nummer 4: online yoga is betaalbaar en toegankelijk 

Ik vind het heel belangrijk dat yoga voor iedereen betaalbaar en toegankelijk is. Zeker omdat stress voor zoveel mensen reden nummer 1 is om te beginnen met yoga. Yoga is voor iedereen en juist daarom is het zo belangrijk dat het voor iedereen toegankelijk is en blijft. Daarom blijven de online lessen van De Online Yogajuf laagdrempelig, voor iedereen te volgen én betaalbaar. 

Voordeel nummer 5: meer focussen op de voordelen van yoga 

Yoga kent ongelooflijk veel voordelen. Maar een uurtje in de week yoga doen is lekker. Alleen zal je merken dat vaker op de mat staan ervoor zorgt dat je ook meer gaat ervaren van de yoga. Denk aan de lichamelijke en geestelijke flexibiliteit, beter ontspannen, beter slapen, sterkere botten en spieren. En ga zo maar door. De online yogalessen van De Online Yogajuf zijn terug te bekijken in de online yogastudio. Op deze manier is er altijd een yogales die je kan volgen. Of herhaal een yogales van eerder.