Voeg je koptekst hier toe

Online cursus: Start jouw yoga journey

Wil jij elke dag met yoga aan de slag, zodat je je ontspannen en zen voelt? Ben je op zoek naar een online cursus yoga voor beginners? Maar wil je niet uren op de mat hoeven staan of altijd maar een video op YouTube moeten opzetten? Dagelijks yoga doen, is voor iedereen haalbaar. Ook voor jou! De cursus Start jouw yoga-journey is hiervoor een prachtig startpunt.

Ben jij op zoek naar yoga voor beginners? Yoga is meer dan alleen het doen van yogahoudingen. Het is een leefstijl waarin je niet alleen leert beter naar je lichaam te luisteren, je leert ook liever voor je lijf te zijn. Door middel van meditatie, ademhalingsoefeningen, yogaflows en andere mooi oefeningen neem ik je mee in de wereld van yoga.

Wij zijn een match, als jij:

 • wilt beginnen met yoga maar weet niet waar
 • een manier zoekt om je eigen yogaflow te leiden
 • juist een aanvulling op de reguliere yogalessen wilt
 • zoekt naar een manier om dagelijks yoga en meditatie te doen
 • door de dag heen je ontspannen en zen wilt voelen
 • werken aan je lenigheid en body positiviteit
 • discipline wil creëren, maar niet uren per dag wilt kwijt zijn
 • een manier zoekt die je kunt volhouden
 • liever voor je lichaam én geest wilt zijn

Zo gaat de online yoga cursus in z'n werk

Ik geloof dat iedereen yoga kan en dat yoga voor iedereen is. Daarom werk ik met het principe dat ik jou de tools leer, zodat jij straks volledig zelf jouw eigen yogaflow kunt. Vertrouwend op je eigen intuïtie en je eigen inzichten. 

Je ontvangt na het aanmelden direct jouw inloggegevens. Je kan dus direct beginnen met de cursus! De cursus wordt gegeven op een cursusplatform waar alle kennis in te vinden. Als je elke week aan de slag gaat, lukt alles in 4 weken. Maar als je er 14 weken over doet of 40 is dat ook oké. Je blijft altijd toegang houden zolang. 

Verschillende modules

Elke week is op dezelfde manier opgebouwd. Er is een motiverende en inspirerende podcast met meer achtergrondkennis over de yogafilosofie. Elke week leer je een nieuwe ademhalingsoefening, meditatie en een yogaflow. En je hebt toegang tot een bibliotheek vol met yogavideo’s van 60 minuten.  

Mooie woorden van andere yogi's

Ontmoet de yogadocent

Door middel van yoga, mediteren en andere mooie oefeningen leerde ik mezelf steeds een beetje meer kennen en – door de vele lieve mensen op mij heen – kreeg ik mijn leven steeds meer op de rit. Ik ben er voor zij die op zoek is naar yoga voor beginners. Ik ben er voor haar die meer diepgang zoekt in haar huidige yoga practise. Ik ben er voor iedereen die op zoek is naar een manier om yoga in haar leven te implementeren. 

Er groeide een verlangen in mij: ik wil de positieve werking van yoga doorgeven en vrouwen en mannen laten ervaren dat yoga voor iedereen is.

Yoga is voor iedereen.

En het lijkt mij geweldig om die ervaring aan je door te geven, zodat de wereld een stukje meer ontspannen en in balans komt.

Veelgestelde vragen

1. Moet ik yoga-ervaring hebben om deze cursus te doen?

Nee. Deze cursus is expliciet een cursus yoga voor beginners. Deze cursus is dus voor iedereen die zelf zijn of haar yogaflow wil kunnen leiden. Dus niet afhankelijk zijn van YouTube-video’s of als aanvulling op andere yogalessen. 

2. Hoe snel kan ik beginnen?

Geen. Deze cursus is expliciet een cursus yoga voor beginners. Deze cursus is dus voor iedereen die zelf zijn of haar yogaflow wil kunnen leiden. Dus niet afhankelijk zijn van YouTube-video’s of als aanvulling op andere yogalessen.

3. Wat heb ik nodig?

Naast een yogamatje heb je niet heel veel nodig. Een meditatiekussen kan prettig zijn om rechtop te blijven zitten, maar is geen must! Verder een laptop of tablet om goed de video’s op te kunnen zien.

4. Hoe lang heb ik de tijd?

Naast een yogamatje heb je niet heel veel nodig. Een meditatiekussen kan prettig zijn om rechtop te blijven zitten, maar is geen must! Verder een laptop of tablet om goed de video’s op te kunnen zien.

5. Wat bereik ik met deze cursus? 

Oh, de voordelen zijn eindeloos! Meer rust, focus, concentratie, flexibiliteit, discipline en ga zo maar door. Deze cursus is een cadeautje voor jezelf. Voor meer zachtheid door middel van ademhalingsoefening, meditaties en natuurlijke yoga.

6. Ik twijfel nog…

Als je twijfelt, maar voelt dat je het eigenlijk wel wilt doen, zijn er meerdere dingen die je kan doen. Allereerst kan je mij een bericht sturen zodat we het er 1 op 1 even over kunnen hebben. Ik kan je dan vragen stellen om te kijken of deze cursus bij je past. Is dat niet zo? Dan even goede vrienden!

Of geef je op voor de wekelijkse gratis selfcare yogales  

Ja, ik wil...

 • alle voordelen van yoga gaan ervaren
 • mijn leven verreiken met meditatie
 • leren mijn adem gebruiken voor focus
 • meer in contact komen met mijn intuïtie…
 • in charge zijn op de yogamat
 • sterker en meer zelfverzekerd worden
 • vandaag nog beginnen