365 dagen selfcare yoga

Leer yogatools voor het leven

Thuiskomen in je lijf
Me-time momenten
Live online lessen

Gun jij jezelf tijd voor jezelf?

Het liefst willen we allemaal een Quick Fix. Je loopt over, maar er is 0 tijd voor jezelf. Terwijl je dat wel nodig hebt. 

Je voelt je uitgeblust en als je eerlijk bent, is het dweilen met de kraan open. Misschien zelfs zodanig dat een burn-out op de loer ligt als je er nu niets aan doet. Het frustreert je dat je zo streng bent voor jezelf. En tegelijkertijd vraag je jezelf af: hoe doe ik dit anders?

Dit is de succesformule

1. Persoonlijk

Niet de zoveelste cursus die je niet gaat afmaken, maar een een cursus waar je je focus blijft behouden door persoonlijk contact. 

2. Live lessen

Doe mee met de wekelijkse online meditatiemomenten, yoga nidra sessies en hatha of yin yoga van 60 minuten. 

3. Kom thuis in jezelf

Voel en ervaar rust en acceptatie van jezelf. Je wordt liever voor jezelf én voor je omgeving. Langzaam kom je thuis in jezelf.

Hoe is het over een jaar?

We weten allebei dat nieuwe gewoontes tijd kosten. En daarom staat 365 dagen Selfcare Yoga voor een persoonlijk verdiepingsjaar door middel van yoga, mindfulness en meditatie. Gezamenlijke yogamomenten, interessante en leerzame webinars met thema’s die je direct in jouw leven kunt toepassen. Denk aan yoga nidra, ayurveda, dagelijkse anatomie en natuurlijk stresspreventie, concentratie en flexibiliteit.

Ik geloof dat yoga een mooi onderdeel van jouw leven kan zijn en ik geloof dat dat tijd nodig heeft. Tijd en momenten die we samen gaan creëren. Gun jezelf daarom 365 dagen Selfcare Yoga en zie hoeveel yoga je kan geven. Niet voor even, maar voor het hele leven!

Ja, ik wil...

Ontspanning wanneer je je gestresst voelt

Meer concentratie wanneer je het nodig hebt.

Focus & flexibiliteit

Mentaal en fysiek sterker worden

Tijd voor jezelf om naar binnen te keren

Selfcare yogalessen vanuit rust en acceptatie van jezelf.

Je verdient thuis te komen in jezelf.