Offline retraitedag

Kom tot rust op deze offline retraitedag.

Zin in een retraitedag Zwolle? Een dag vol met hatha yoga, yin yoga en yoga nidra. Maar ook mediteren, visualiseren en creatief bezig zijn. Een dag die in het teken staat van verbinden met je intuïtie op verschillende manieren. Laat je verrassen door een dag volledig offline te zijn. Waarbij ontspanning centraal staat. Een dag die volledig is gebaseerd op go with the flow.

"Kom weer in 
contact met je intuïtie"

Deze kleinschalige offline retraitedag op een mooie locatie in Zwolle is voor jou als je behoefte hebt aan een dag vol ontspanning. Ontspanning vanuit yoga, meditatie, visualisatie, creatief bezig zijn, dansen en muziek. Kortom: een dag waar je op zoek kan gaan naar jouw eigen flow.

Laad helemaal op

Na deze retratiedag in Zwolle voel je je bijvoorbeeld weer compleet opgeladen en uitgerust. Maar je hebt ook weer nieuwe energie en nieuwe inspiratie op gedaan. Deze dag is 100% een cadeautje voor jezelf.

“Laura neemt je helemaal mee in de wereld van diverse vormen van yoga en ontspanning maar er wordt ook aandacht besteedt aan mindfull activiteiten. Aan het eind van de dag ging ik opgeladen en met nieuwe inspiratie op diverse vlakken naar huis.”

– Susanne De Bruijn

“Yoga en meditatie is voor iedereen! Dat is wat ik heb ontdekt tijdens de retraite dag. Laura leest de groep goed af waardoor ze inspeelt op de behoefte. Het was een hele fijne ontspannende dag met vele mooie inzichten.Daarnaast is Laura een lief en warm persoon die je ontzettend welkom heet. Top dag!”

– Iris Plasman

“Wat een heerlijke dag, het was echt even thuiskomen bij mezelf! De sfeer was ontzettend fijn, waardoor mijzelf overgeven aan de rust en ontspanning heel eenvoudig was. Een aanrader voor iedereen! Dank je wel, Laura.”

– Rebecca Eggenhuizen

“Ik heb echt genoten van de stilte en de ontspanning. Heerlijk een dagje genoten! Nieuwe dingen geleerd over yoga en echt even in het hier en nu. Laura zorgt er heel natuurlijk voor dat je je op je gemak voelt, en ik zou het zeker nog eens doen!”

– Annelot van der Laan

Wanneer?

 • zondag 4 september
 • zondag 9 oktober
 • zondag 13 november

Hoe laat?

 •  van 10:00 tot 16:00

Waar?

 • Mimosastraat 1
  8013 SB Zwolle
Nu is het zo dat elke retraitedag in Zwolle anders is. Maar zo kan de dag er ongeveer uit zien: je komt binnen en rolt je yogamatje lekker uit. Ik heb uiteraard een kopje kruidenthee voor je om even te landen. Als iedereen er is nodig ik je uit om te komen liggen voor een ontspannende oefening. Denk bijvoorbeeld aan even de reis naar de locatie achter je laten en helemaal fysiek en mentaal op de retraiteplek landen.

Meditatie en visualisatie

Je kan een uitgebreide meditatie en visualisatie verwachten, een hatha yogales, met verdiepende yin-houdingen om de ontspanning tot diep in onze spieren te voelen en een yoga nidra-sessie. Maar door de dag heen heb ik nog verrassende en creatieve opdrachten. En tussen de middag heb ik een lekker kopje verse seizoenssoep voor bij jezelf meegenomen lunch en we sluiten de dag af met thee, noten, chocolade en dadels. Zodat je met hernieuwde energie weer terug op huis aan kunt.

*Inclusief:

 • Onbeperkt kruidenthee
 • Flinke kop gezonde groentesoep bij de lunch
 • En een lekkere salade 
 • Gezonde snacks aan het einde van de dag
 • Materialen voor bij de creatieve opdrachten
 • Goodiebag om de ontspanning thuis te blijven ervaren`

Dit neem jij mee:

 • Je eigen yogamat
 • Warme sokken
 • Flesje water
 • Fleecedeken
 • En een meditatiekussen
 • Broodje of een salade 

Veelgestelde vragen over de retraitedag

De meest gestelde vragen heb ik hieronder voor je beantwoord. Heb je nog een andere vraag over deze retraitedag in Zwolle? Stuur mij dan een mail of een direct bericht op Instagram. 

1. Ik heb geen yogamat, fleecedeken of een meditatiekussen?

Je eigen yogamatje ligt vaak het lekkerste. Net zoals je eigen meditatiekussen. Heb je dit niet thuis liggen neem dan even contact met mij op. Dan kijken we samen even naar een oplossing!

2. Waarom moet ik zelf mijn lunch meenemen?

Vegan, vegetarisch, glutenvrij. Er zijn veel verschillende diëten op dit moment. Ik vind het zonde om voedsel te verspillen. Maar groentensoep eet gelukkig iedereen! Vanuit de ayurveda is soep ook een mooie basis om tijdens de lunch even mee op te warmen. Letterlijk, maar ook mentaal. Daarom zorg ik voor de soep en kun jij bijvoorbeeld een salade of een broodje meenemen om erbij te eten!

3. Hoe lang duurt de dag?

De dag begin om 10:00 en is om 16:00 afgelopen. Vanaf 09:45 is de zaal open.

4. Kan ik er parkeren?

Op het terrein zelf is geen plek voor auto’s. Maar je kan in de wijk erom heen veilig de auto kwijt. Of kies voor een betaalde parkeerplaats in de buurt. Ook prettig; kom met de trein. Vanaf het station wandel je in 10 minuten naar de locatie toe. En kun je vol ontspanning naar de retraitedag toekomen en in de middag lekker ontspannen plaatsnemen in de trein.

5. Ik heb geen ervaring met yoga. Kan ik dan wel mee doen aan deze retraitedag?

Allereerst geloof ik sterk dat yoga voor iedereen is. De yogalessen is voor iedereen toegankelijk. Of je nu veel of weinig ervaring hebt met yoga. Ik focus me hierbij meer op de onderliggende bijkomstigheden van yoga. Zoals meer zelfvertrouwen creëren vanuit een pose, vanuit je hoofd in je lichaam komen. Verder ben ik als gecertificeerde yogadocent uiteraard in de buurt om je te helpen tijdens de yogamomenten.

6. Hoe werkt het met corona?

Tijdens de retraite kunnen we voldoende afstand tot elkaar bewaren. Als je net voor de dag je ziek voelt wil ik je vragen om jezelf te testen. Verder houden we ons aan de geldende maatregelen. Zo nodig verplaatsen we jouw ticket voor de dag naar een andere dag.