In de media: De Online Yogajuf in Yoga Internationaal

Dit lees je allemaal in deze blog!

Of we misschien een interview wilden doen voor in het magazine Yoga Internationaal? Natuurlijk! En zo spraken we een paar weken geleden met Roos. Met een mooie spread als resultaat. Wat gaaf om zo je eigen verhaal in een magazine terug te zien! Wil je het hele verhaal lezen? Dan kan je het magazine nu in het tijdschriftenrek vinden van supermarkten, boekwinkels of bijvoorbeeld bij de Primera! Laat je het weten als je ‘m hebt gespot?

Het magazine van Yoga Internationaal gaat natuurlijk volledig over yoga, spiritualiteit, gezondheid en balans in lichaam en geest. Juist daarom vind ik het misschien ook wel zo tof om gevraagd te zijn voor een artikel in dit magazine. In het artikel gaan we dieper in op wonen en reizen in de camper. Met als hoofdthema dat vrijheid en avontuur voor ons op dit moment het allerbelangrijkste is. En natuurlijk over het feit dat we door middel van een internetverbinding ons werk overal ter wereld kunnen doen. Ik maar ook Rick van Ik Wil Hiken natuurlijk. Mijn wederhelft!

De Online Yogajuf en Yoga Internationaal Yoga Nomads Laura en Rick Wonen en reizen in een camper vrijheid en avontuur zijn voor ons het belangrijkste


Stuk uit het artikel van
Yoga Internationaal Magazine:

Hoe ben je in aanraking gekomen met yoga?

Laura: ‘In mijn studententijd had ik een laag zelf- beeld, een verkeerde relatie met eten en ging ik extreem sporten. Bij mijn campus was een sport- school en daar werd ook yoga aangeboden. Op de mat voelde ik al snel dat yoga geen competitie is. Dit was heel helend voor me. Uiteindelijk hielp yoga mij om meer in balans te komen.’

En toen begon je een eigen online yogaschool.


Laura: ‘In februari 2020 had ik mijn yogadiploma in handen en in maart stonden we op het vliegveld omdat we terug moesten naar Nederland in verband met corona. We hadden geen huis meer en kwamen op de zolderkamer bij Ricks ouders terecht. Ik besloot via Facebook les te gaan geven en zo ontstond het idee van De Online Yogajuf. Inmiddels krijg ik heel veel leuke reacties en durf ik met mijn groeiende bereik ook steeds groter te dromen. Ik merk dat mensen het fijn vinden om op hun eigen tempo yoga te beoefenen. Ik geef mijn cursisten ook mee dat yoga zoveel meer is dan alleen op de mat staan. Ik hoop dat ik – one day – prachtige retraites mag geven op mijn eigen locatie in de natuur.’


Verder lezen over De Online Yogajuf?

Wil je het hele artikel lezen en meer weten over hoe wij leven vanuit onze camper? Dan kun je het magazine met het artikel over de reizende yogi vinden in het tijdschriftenrek. En blader snel naar pagina 22 en 23! Ik zou het ook heel erg leuk vinden als je mij even een foto stuurt van het magazine. We kunnen hem tenslotte zelf nu niet kopen, helaas!

Bedankt Yoga Internationaal Magazine voor het mooie artikel! We koesteren ‘m.

Ps. Ik blog ook voor Yoga Internationaal. Klik even hier om mijn eerste blog te lezen! Deze gaat over het vergroten van je eigen horizon om zo nieuwe paden te bewandelen.