Yoga voor op babyshowers & vrijgezellenfeesten

Geniet van rustgevende yoga-oefeningen, heerlijke thee, verrukkelijke gebakjes en sprankelende cadeautjes. Gezelligheid staat hierbij voorop! Yoga op je feestje, zoals babyshowers en vrijgezellenfeesten, is een bijzondere en unieke activiteit om in groepsverband elke vrouw in het zonnetje te zetten!

Thuis of op locatie
Volledig verzorgd
Persoonlijk & uniek

Een unieke activiteit 
voor babyshowers en vrijgezellenfeesten

Eindeloos high-teaën. Of in een gek pak door de stad. Is piemels versieren niets voor jullie? Maar zoek je juist naar iets unieks, verbindends en gezelligs? 

Dat is yoga op je feestje. Of je nu een babyshower organiseert voor je vriendin, je dochter of je zus. Of misschien wel een vrijgezellenfeest. Jij weet dat de mama of vrouw-van in spé gek is op yoga. Of nieuwsgierig is naar yoga. Je weet dat zij liever ontspant dan voor gek moet staan in een pak in de stad. 

Dit is yoga op je babyshower of vrijgezellenfeest

Creëer een gevoel van verbondenheid en samenzijn met dierbaren van de aanstaande mama of bruid.

Geniet van heerlijke thee en verrukkelijke gebakjes tijdens de yogales

Ontvang sprankelende cadeautjes als een extraatje voor de aanstaande mama of bruid

Maak van deze speciale gelegenheid een onvergetelijke en ontspannen ervaring

Doe vrijblijvend een aanvraag

Veelgestelde vragen over yoga op je feest

De kosten voor een vrijgezellenfeest of babyshower zijn:

  • 18 euro per persoon voor een les van 60 minuten
  • Reiskostenvergoeding: 0,29 cent per kilometer gerekend vanaf 9962 TB

Bij yoga voor een babyshower wordt er sowieso zwangerschapsyoga gedaan. Dit betekent dat de yoga voor de zwangere vrouw goed te volgen is. Het is tenslotte haar feestje! 

Bij een vrijgezellenfeest kunnen we nog meer actieve onderdelen erbij doen. 

Afhankelijk van de groep en de locatie zal het een combinatie zijn van meerdere zachte vormen van yoga, zoals hatha yoga, yin yoga of yoga nidra.

Yoga is voor iedereen en daar zorgen we ook voor. Ik hoor dus graag wie er allemaal mee doen en of er zaken zijn waar ik rekening mee kan houden. Maar in de basis kan iedereen mee doen!

Moeten we speciale kleding meenemen?

Ik heb 10 matten en 10 meditatiekussens die ik meeneem naar de locatie waar we afspreken. 

Jazeker! Een babyshower of vrijgezellenfeest met yoga is niet compleet zonder thee en feestelijke gebakjes. Ik regel dit graag voor jullie.

Dit kunnen we samen afstemmen, maar ik zou rekening houden met minimaal 2 uur.  Zodat we fijn de tijd hebben. Maar in overleg is veel mogelijk. 

Yoga op je feestje, zoals een babyshower of een vrijgezellenfeest wordt gegeven in het noorden van Nederland. Rondom de steden Groningen en Zwolle. In de provincies Groningen en Overijssel. 

Mocht jij nu graag ergens anders yoga op je babyshower of vrijgezellenfeest hebben, dan kun je mij altijd even een bericht sturen en kijk ik wat er mogelijk is.

Wat mij betreft wel! Elke zwangere vrouw of vrouw die gaat trouwen is anders. En daarom hoor ik graag van de organisatoren wat jullie graag zouden willen. Zo kan ik een yogales, of yoga-ochtend of middag op maat maken die past bij de vrouw die in het zonnetje gezet wordt!

Yoga is plezier maken! Dus nee, we gaan niet 2 uur lang ons mond houden en wachten tot we verlicht raken. Ik bedenk een yogaflow die zorgt voor verbinding, ontspanning en plezier!

Waarom yoga op jouw babyshower of vrijgezellenfeest?

Een yogales op een babyshower of vrijgezellenfeest biedt een unieke gelegenheid om op een ontspannen en speelse manier verbinding te maken met vrienden en familie. Het creëert een sfeer van samenhorigheid en positieve energie, waarbij de focus ligt op het delen van een verrijkende yoga-ervaring. Tijdens zo’n gelegenheid kunnen deelnemers genieten van het moment en de aanstaande mama of bruid bijstaan, terwijl ze zich voorbereidt op een belangrijke overgang in haar leven.

En daarnaast gaan we ook een hoop lol beleven. Want yoga is plezier maken! 

Bovendien zorgt yoga voor ontspanning, het verminderen van stress en verbinding waardoor het een perfecte activiteit is voor een babyshower of vrijgezellenfeest. Het helpt de deelnemers om te ontspannen, te verbinden met hun lichaam en geest, en zich te richten op het vieren van het nieuwe hoofdstuk dat voor de deur staat. 

Door samen te komen in een yogales, wordt een dieper gevoel van gemeenschap gecreëerd, waarbij iedereen wordt aangemoedigd om zichzelf te uiten en zich open te stellen voor nieuwe ervaringen. 

Kortom, een yogales op zo’n bijzondere gelegenheid voegt een vleugje happines en mindfulness toe aan de viering, wat het onvergetelijk maakt voor alle vrouwen! Maar in het bijzonder de mama of bruid.

Daarnaast ben ik zelf mama én getrouwd. Dus ik weet precies wat er nodig is voor een fijne yogales op je babyshower of vrijgezellenfeest!

Liefs, Laura Louise