Samenwerken met De Online Yogajuf

Laten we onze krachten bundelen en zo meer vrouwen helpen

Samenwerken is het mooiste dat er is. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe en inspirerende samenwerkingen. Voor mij betekent een samenwerking dat we de krachten bundelen. Om zo een grotere doelgroep te bereiken. Mijn missie is om vrouwen (en mannen) thuis te laten komen in hun lijf. Mijn tool hiervoor is yoga en meditatie. Jouw tool is misschien wel iets anders. Laten we elkaar versterken door middel van een mooie samenwerking, bijvoorbeeld in de vorm van:

Samenwerken met De Online Yogajuf

Meer zichtbaarheid door:

Bedrijven waar ik o.a al mee heb samengewerkt:

Dit zijn bedrijven waar ik producten van heb gekregen. Ik vind het belangrijk dat ik enkel en alleen samenwerk met bedrijven of ondernemers waar ik me goed bij voel. Producten die ik met veel plezier gebruik en die ik mijn deelnemers zou aanraden. Neem daarom contact met mij op om samen af te stemmen of wij een match zijn! 

Samenwerken: spreken & verzorgen van (online) events

Voor de online cursus 365 dagen Selfcare Yoga verzorg ik elke maand één of meerdere gastlessen. De deelnemers vinden het leuk om iets te leren over andere onderwerpen die te maken hebben met thuiskomen in jezelf. Denk aan breathwork, human design of Ayurveda. En voor de ondernemers is het een platform om meer naamsbekendheid te generen!

Daarnaast vind ik het zelf ook ontzettend tof om een Selfcare Yogales of Verhoog jouw Selfcare Mentaliteit-workshop te verzorgen voor jouw doelgroep. Online of tijdens een live event.

Denk jij: yes, samenwerken met Laura Louise van De Online Yogajuf lijkt me ontzettend tof. Laten we dat dan doen! Stuur mij een bericht en dan kijken we of we een match zijn samen.