Voeg je koptekst hier toe

Dagelijks yoga in je leven vanaf vandaag

Wil jij elke dag met yoga aan de slag, zodat je je ontspannen en zen voelt. Maar wil je niet uren op de mat hoeven staan? Dagelijks yoga doen, is voor iedereen haalbaar. Ook voor jou! De cursus Start jouw yoga-journey is hiervoor een prachtig startpunt.

Ben jij op zoek naar yoga voor beginners? Yoga is meer dan alleen het doen van yoga-houdingen. Het is een leefstijl waarin je niet alleen leert beter naar je lichaam te luisteren, je leert ook liever voor je lijf te zijn. Door middel van meditatie, ademhalingsoefeningen, yoga-series en andere mooi oefeningen neem ik je mee in de wereld van yoga.

Binnen 4 weken kun je zelf, zonder begeleiding van een video, deze yogaserie van oefeningen, mediteren en flow doen. Daarnaast kun je altijd contact opnemen met een gecertificeerde yogadocent voor het beantwoorden van je vragen. Loop je ergens tegen aan? Of ervaar je ongemak? We kunnen samen kijken naar wat werkt voor jou.

Video afspelen

In vier weken tijd naar intuïtieve yoga

0
verdiepende podcasts
1
yoga- en meditatievideo's
0
yogahoudingen en -flows

Deze cursus past bij jou, als:

  • Je wilt beginnen met yoga
  • Je zoekt naar een manier om dagelijks yoga en meditatie te doen
  • Je door de dag heen je ontspannen en zen wilt voelen
  • Je wilt werken aan je lenigheid en body positiviteit
  • Je discipline wil creëren, maar niet uren per dag wilt kwijt zijn
  • Je een manier zoekt die je kunt volhouden
  • Je liever voor je lichaam én geest wilt zijn

Zo gaat de cursus in z'n werk

Ik geloof dat iedereen yoga kan en dat yoga voor iedereen is. Daarom werk ik met het principe dat ik jou de tools leer, zodat jij straks volledig zelf jouw eigen yogaflow kunt. Vertrouwend op je eigen intuïtie en je eigen behoeftes. 

Mooie woorden van andere yogi's

Ontmoet de yogadocent

Door middel van yoga, mediteren en andere mooie oefeningen leerde ik mezelf steeds een beetje meer kennen en – door de vele lieve mensen op mij heen – kreeg ik mijn leven steeds meer op de rit. Er groeide een verlangen in mij: ik wil de positieve werking van yoga doorgeven en vrouwen en mannen laten ervaren dat yoga voor iedereen is. In India deed ik mijn opleiding tot yogadocent. Hier leerde ik de basis kennen.

En ik deed een yoga-specialisatie in Nederland waar ik heb geleerd om nog meer diepgang in een yogales te stoppen, zodat de positieve werking in nog diepere lagen kan doorwerken. Yoga is voor iedereen. En het lijkt mij geweldig om die ervaring aan je door te geven, zodat de wereld een stukje meer ontspannen en in balans komt.