Wat tof dat je erbij bent!

Ik heb je aanmelding goed ontvangen

Op 12 februari geef ik om 13:00 de Valentijns workshop: Verhoog jouw Selfcare Mentaliteit. Een workshop vol yoga, meditatie en leer ik jou meer over de selfcare mentaliteit. 

Wat kan je verwachten? Je ontvangt een dag voor de workshop van mij een e-mail.

Wat gaan we doen? 

365 dagen Selfcare Yoga

We weten allebei dat nieuwe gewoontes tijd kosten. En daarom staat 365 dagen Selfcare Yoga voor een persoonlijk verdiepingsjaar door middel van yoga, mindfulness en meditatie.

Gezamenlijke yogamomenten, interessante en leerzame webinars met thema’s die je direct in jouw leven kunt toepassen. Denk aan yoga nidra, ayurveda, dagelijkse anatomie en natuurlijk stresspreventie, concentratie en flexibiliteit. Gun jezelf daarom 365 dagen Selfcare Yoga en zie hoeveel yoga je kan geven. Niet voor even, maar voor het hele leven!

Go with the Flow Retraitedag

Deze kleinschalige offline retraitedag op een mooie locatie in Zwolle is voor jou als je behoefte hebt aan een dag vol ontspanning. Ontspanning vanuit yoga, meditatie, visualisatie, creatief bezig zijn, dansen en muziek. Kortom: een dag waar je op zoek kan gaan naar jouw eigen flow. 

Na deze retratiedag in Zwolle voel je je bijvoorbeeld weer compleet opgeladen en uitgerust. Maar je hebt ook weer nieuwe energie en nieuwe inspiratie op gedaan. Deze dag is 100% een cadeautje voor jezelf.