Gratis workshop over Selfcare Mentaliteit

Wat leuk en bovendien wat goed dat je de tijd neemt om deze gratis workshop Verhoog jouw Selfcare Mentaliteit terug te kijken!

Deze kortingscode is t/m 14 februari geldig

Kijk hier de workshop terug:

De twee opdrachten uit de workshop:

365 dagen Selfcare Yoga

We weten allebei dat nieuwe gewoontes tijd kosten. En daarom staat 365 dagen Selfcare Yoga voor een persoonlijk verdiepingsjaar door middel van yoga, mindfulness en meditatie.

Gezamenlijke yogamomenten, interessante en leerzame webinars met thema’s die je direct in jouw leven kunt toepassen. Denk aan yoga nidra, ayurveda, dagelijkse anatomie en natuurlijk stresspreventie, concentratie en flexibiliteit. Gun jezelf daarom 365 dagen Selfcare Yoga en zie hoeveel yoga je kan geven. Niet voor even, maar voor het hele leven!

Go with the Flow Retraitedag

Deze kleinschalige offline retraitedag op een mooie locatie in Zwolle is voor jou als je behoefte hebt aan een dag vol ontspanning. Ontspanning vanuit yoga, meditatie, visualisatie, creatief bezig zijn, dansen en muziek. Kortom: een dag waar je op zoek kan gaan naar jouw eigen flow. 

Na deze retratiedag in Zwolle voel je je bijvoorbeeld weer compleet opgeladen en uitgerust. Maar je hebt ook weer nieuwe energie en nieuwe inspiratie op gedaan. Deze dag is 100% een cadeautje voor jezelf.