Heyhallo!

Welkom bij de workshop Vergroot jouw Selfcare Mentaliteit. Deze workshop is opgenomen.

Deze workshop is onderdeel van de 365 dagen Selfcare Yoga. In deze online cursus worden meer workshops gegeven. Ook door gastdocenten. En uiteraard kun je dan online yogalessen verwachten! Deze cursus leert je namelijk yogatools voor leven. Wil je daar meer over weten? 

Wat heb je nodig voor deze online workshop?

Ik wens je veel plezier met deze workshop! En ik hoop dat je direct een aantal mooie inzichten mag krijgen. Je bent altijd welkom om er nog iets over te delen. Dat kan via de mail, maar bijvoorbeeld ook via Instagram.

Liefs, Laura

365 dagen Selfcare. Yoga

We weten allebei dat nieuwe gewoontes tijd kosten. En daarom staat 365 dagen Selfcare Yoga voor een persoonlijk verdiepingsjaar door middel van yoga, mindfulness en meditatie.

Gezamenlijke yogamomenten, interessante en leerzame webinars met thema’s die je direct in jouw leven kunt toepassen. Denk aan yoga nidra, ayurveda, dagelijkse anatomie en natuurlijk stresspreventie, concentratie en flexibiliteit. Gun jezelf daarom 365 dagen Selfcare Yoga en zie hoeveel yoga je kan geven. Niet voor even, maar voor het hele leven!

Go with the Flow Retraitedag

Deze kleinschalige offline retraitedag op een mooie locatie in Zwolle is voor jou als je behoefte hebt aan een dag vol ontspanning. Ontspanning vanuit yoga, meditatie, visualisatie, creatief bezig zijn, dansen en muziek. Kortom: een dag waar je op zoek kan gaan naar jouw eigen flow. 

Na deze retratiedag in Zwolle voel je je bijvoorbeeld weer compleet opgeladen en uitgerust. Maar je hebt ook weer nieuwe energie en nieuwe inspiratie op gedaan. Deze dag is 100% een cadeautje voor jezelf.