Online yogadocent:
"Ik wil de positieve werking van yoga doorgeven

Als online yogadocent zie ik het als mijn missie om jou te laten zien dat yoga óók voor jou is. Want toen ik begon met yoga, gewoon bij de plaatselijke sportschool, merkte ik dat dit niet was wat ik zocht. Wat zocht ik? Een simpele manier om mijn dag te beginnen, ontspanning als ik me gestresst voelde, meer concentratie als ik dat nodig had. 

Ik vond de yoga niet bij sportscholen en zelfs niet bij de yogaschool. Waarom niet? Omdat ik het maar moeilijk kon integreren in mijn eigen dagelijkse leven. Ik besloot het anders aan te pakken! Ik ging naar India, tijdens mijn wereldreis, en deed daar de opleiding tot yogadocent. Ik leerde hier alles wat ik wilde leren. Wat yoga betekent, waar het vandaan kwam en waarom het zo ontzettend belangrijk is om regelmatig te ontspannen en tot rust te komen. Ik leerde er zoveel!

Toen ik klaar was met de yoga-opleiding wist ik het zeker: yoga is voor iedereen. En dat wordt mijn missie. Om aan jou te vertellen dat jij ook yoga kan. Yoga is veel meer dan die ingewikkelde poses. Wil je dat? Je komt er wel! Maar laten we beginnen bij de basis. En ik, je online yogadocent, wil je daarbij helpen. Daar geloof ik in en die basis is voor iedereen weggelegd.

Ontspanning, focus, flexibiliteit. It’s all there!

En ik deed een yoga-specialisatie in Nederland waar ik heb geleerd om nog meer diepgang in een yogales te stoppen, zodat de positieve werking in nog diepere lagen kan doorwerken. Yoga is voor iedereen. En het lijkt mij geweldig om die ervaring aan je door te geven, zodat de wereld een stukje meer ontspannen en in balans komt.